Binnen de bakkerij zijn deelnemers, onder toeziend oog van vakkundige bakkers/begeleiders, actief bezig met het proces, van de bereiding tot aan het verkopen van dagverse ambachtelijk gebakken producten.
De bakkerij is een open afdeling, waarin de winkel geïntegreerd is. Zo zien klanten hoe actief en vol passie de deelnemers bezig zijn met hun werkzaamheden in de bakkerij en worden hun zintuigen geprikkeld door de heerlijke geuren en de aanblik van de verse producten.
Binnen de bakkerij leren de deelnemers diverse vaardigheden, enerzijds t.a.v. het bakkersvak, anderzijds doordat alle facetten van het bakken een positief effect hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Denk hierbij aan samenwerken, hygiëne, basiswerknemersvaardigheden en klantvriendelijkheid.
De bakkerij kent een volwaardig assortiment, van broden tot broodjes, taarten en vlaaien, koekjes, cakes, wafels, en nog veel meer. Bij de bakkerij werkt men met name op bestelling, voor particulieren en bedrijven.
Dag | Tijd |
---|---|
Maandag: | 9:00 - 16:00 |
Dinsdag: | 9:00 - 16:00 |
Woensdag: | 9:00 - 16:00 |
Donderdag: | 9:00 - 16:00 |
Vrijdag: | 9:00 - 16:00 |