Fietswerkplaats

Binnen de fietswerkplaats werken deelnemers onder toeziend oog van een fietsenmaker/begeleider aan alle voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan een reparaties en controlebeurten, welke volgens een controlelijst uitgevoerd worden.

Waarin de fietswerkplaats van Kr8tig zich in onderscheidt is dat er voor de klanten met een zgn. kleine beurs tweedehands onderdelen gebruikt kunnen worden, hierdoor blijven reparaties betaalbaar.

Kr8tig heeft ten alle tijden een grote voorraad tweedehands fietsen, welke continu aangevuld wordt door het ophalen van ‘zwerf- en weesfietsen’. Deze fietsen worden gedemonteerd t.b.v. nog bruikbare onderdelen of opgeknapt voor verkoop. Fietsen voor de verkoop worden volledig gedemonteerd en weer gemonteerd, onderworpen aan een specialistische controle, onderdelen vervangen daar waar nodig en sowieso voorzien van nieuwe buiten- en binnenbanden.

Zo leveren we een deugdelijke, veilige en betrouwbare fiets aan de klanten van Kr8tig, mede tot stand gekomen door de inzet van onze deelnemers.

Kr8tig fietswerkplaats kenmerkt zich door:
  • Een veilige en prettige werk- en leeromgeving met persoonlijke groeimogelijkheden voor haar deelnemers
  • Maatwerk, gericht op de klant
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid, hergebruik onderdelen
  • Scherpe prijzen
Openingstijden
Dag Tijd
Maandag: 9:00 - 16:00
Dinsdag: 9:00 - 16:00
Woensdag: 9:00 - 16:00
Donderdag: 9:00 - 16:00
Vrijdag: 9:00 - 16:00
email