Eten Wat De Pot Schaft

Binnen de keuken zijn deelnemers, onder toeziend oog van vakkundige koks/begeleiders, actief bezig met alles dat te maken heeft met consumptieve techniek, het bereiden van maaltijden en andere dagverse producten. De keuken is een open afdeling, het restaurant staat in verbinding met daar waar gekookt wordt. Zo zien klanten hoe actief en vol passie de deelnemers bezig zijn met hun werkzaamheden in de keuken, en worden hun zintuigen geprikkeld door de heerlijke geuren en de aanblik van de verse producten die bereid worden.

Bij eten wat de pot schaft kan men terecht voor het nuttigen van heerlijke maaltijden. De deelnemers bereiden deze maaltijden, serveren deze met oog voor de klant, u wordt op uw wenken bediend. Naast deze smaakvolle maaltijden tafelt u zich in een open en ontspannen restaurantsfeer. Vele gasten gingen u voor, om een heerlijk hapje te eten, maar ook voor de gezelligheid en het ontmoeten van mensen. In de keuken krijgen de deelnemers niet alleen de vaardigheden aangeleerd die nodig zijn om verse maaltijden en producten te bereiden, maar is er ook voldoende aandacht voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Naast de restaurantfunctie biedt de keuken nog veel meer, zo worden er maaltijden bereid en bezorgd voor zij, die hiertoe niet zelf in staat zijn, of ontzorgd willen worden. Ook kunnen particulieren en bedrijven er terecht voor kerstpakketten, catering (borrelplanken, lunches etc.), ook hierin bestaat de mogelijkheid tot bezorgen.

Kr8tig Keuken: Eten Wat De Pot Schaft kenmerkt zich door:
  • Een veilige en prettige werk- en leeromgeving met persoonlijke groeimogelijkheden voor haar deelnemers
  • Een uitgebreid aanbod van verse producten voor particulieren en bedrijven
  • Een continu afwisselend aanbod van (vries)verse menu’s, maaltijden en snacks
  • Afwisseling in werkzaamheden en producten
  • Klantvriendelijkheid en flexibiliteit
  • Kwaliteit
  • Een broodjes (bezorg) service
  • De inzetbaarheid van een Foodtruck
Openingstijden
Dag Tijd
Maandag: 9:00 - 16:00
Dinsdag: 9:00 - 16:00
Woensdag: 9:00 - 16:00
Donderdag: 9:00 - 16:00
Vrijdag: 9:00 - 16:00
email